Социалното министерство удължава срока за кандидатстване за годишната награда „Социално отговорен стратегически мениджмънт“ до 30 ноември

8 ноември 2022, 17:00 364

За втора година ще бъдат отличени частни работодатели, административни структури и граждански организации, прилагащи прозрачни и социално отговорни управленски и бизнес практики

Министерството на труда и социалната политика ( МТСП) удължава до 30 ноември 2022 г. срока за кандидатстване за годишната награда „Социално отговорен стратегически мениджмънт“. За втора година ще бъдат отличени частни работодатели, административни структури и граждански организации, прилагащи прозрачни и социално отговорни управленски и бизнес практики, уточняват от ведомството.

Целта на конкурса е да се популяризират добрите примери в корпоративната социална отговорност и да се насърчат повече работодатели да инвестират в служителите си, както и да се ангажират със социални каузи, повишаващи качеството на живот и подпомагащи социалното, икономическо и екологично устойчиво развитие на обществото.

Наградата се връчва в три категории – „Човешки ресурси“, „Общество“ и „Околна среда“. Самото награждаване ще се състои на официална церемония през декември 2022 г. в София.

Кандидатстването се осъществява чрез попълване на формуляр, достъпен на сайта на МТСП.

ДРУГИ НОВИНИ

филтър по тема:
покажи още
абонамент