Нина Стоева

Управляващ съдружник правни услуги в Kreston BulMar

Нина Стоева е завършила специалност „Право“ в Нов български университет. Oт 2015 г. е член на Софийската адвокатска колегия. От 2018 г. е управляващ съдружник „Правни услуги“ в Kreston BulMar.

Професионалният ѝ опит е свързан с правното обслужване на средни и големи предприятия в различни индустрии – в т.ч. финансови услуги, физическа и онлайн търговия, производство, строителство и други.

Има огромен опит в областта на търговското, облигационно и данъчното право, преобразувания и сделки с търговски предприятия, процесуално представителство и защита по търговски и данъчни дела. Експерт е в областта на търговското, трудово и данъчно право, ЗМИП и ЗЗЛД (GDPR).

Постоянен лектор е на професионални семинари в областта на трудовото право.

Нина Стоева е един от отговорните редактори в БАЛАНС.bg, като отговаря за секциите КТ, ДОПК и ТЗ – с оглед към всяка една разпоредба да има нужните, но не повече ресурси (статии, становища, примери, указания на НАП или съдебна практика), за да може да се взима бързо и правилно професионално решение по всеки един възможен данъчен или правен казус.

Водещ редактор е на една от работните групи за селекция, оценка, редакция и одобряване за публикуване в БАЛАНС.bg на професионални статии, становища и уроци.

Материали на Нина Стоева

филтър по вид:
абонамент