Иван Георгиев

Иван Георгиев

Управляващ съдружник "Счетоводно обслужване" в Kreston BulMar

Иван Георгиев е завършил бакалавърската си степен „Финанси“ в Икономическия университет във Варна. Има магистърска степен по специалност „Счетоводство“ от УНСС. От 2019 г. е управляващ съдружник „Счетоводни услуги“ в Kreston BulMar.

Професионалният му опит е свързан със счетоводното обслужване на малки, средни и големи предприятия от различни индустрии – в т.ч. търговия, производство, вътрешна и международна онлайн търговия, сдружения с нестопанска цел и други. Експерт е в областта на ЗДДС, ЗКПО, ЗДДФЛ, Националните и Международните счетоводни стандарти.

Всяка седмица е лектор в Счетоводна академия „БулМар“ – едно от най-добрите места за практическо обучение на счетоводители.

Автор е на уроци за ежегодното издание на учебника „Практическо счетоводство и данъци“, съставян от Крестън БулМар, както и на статии и становища за професионалния портал по данъци и счетоводство БАЛАНС.bg.

Постоянен лектор е на професионални семинари в областта на данъците и счетоводството.

Иван Георгиев е един от отговорните редактори в БАЛАНС.bg, отговарящ за секциите ЗДДС, ЗДДФЛ и ЗМДТ – с оглед към всяка една разпоредба да има нужните, но не повече ресурси (статии, становища, примери, указания на НАП или съдебна практика), за да може да се взима бързо и правилно професионално решение по всеки един възможен данъчен или счетоводен казус.

Водещ редактор е на една от работните групи за селекция, оценка, редакция и одобряване за публикуване в БАЛАНС.bg на професионални статии, становища и уроци.

Материали на Иван Георгиев

филтър по вид:
абонамент