Александър Бояджиев

Управляващ съдружник "Счетоводно обслужване" в Kreston BulMar

Александър Бояджиев е завършил специалност „Счетоводна отчетност“ в Търговската гимназия в Стара Загора. Има бакалавърска степен по специалност „Финанси“ и магистърска – по „Финансов мениджмънт“ от УНСС. От 2011 г. е счетоводител в Kreston BulMar, а от 2016 г. е управляващ съдружник „Счетоводни услуги“.

Професионалният му опит е свързан със счетоводното обслужване на малки, средни и големи предприятия от различни индустрии – в т.ч. търговия на едро, вътрешна и международна онлайн търговия, производство, информационни услуги и други. Експерт е в областта на ЗДДС, ЗКПО, ЗДДФЛ, СИДДО, Националните и Международните счетоводни стандарти.

Има огромен опит с обслужването на различни подразделения на международни компании в България, което е свързано със съставянето на специфичен финансов рипортинг. Има богата експертиза при изграждането на процеса по цялостното счетоводно отчитане на микро-, малки и средни предприятия.

Всяка седмица е лектор в Счетоводна академия „БулМар“ – едно от най-добрите места за практическо обучение на счетоводители.

Автор е на уроци за ежегодното издание на учебника „Практическо счетоводство и данъци“, съставян от Крестън БулМар, както и на статии и становища за професионалния портал по данъци и счетоводство БАЛАНС.bg.

Постоянен лектор e на професионални семинари в областта на данъците и счетоводството.

Александър Бояджиев е един от отговорните редактори в БАЛАНС.bg, като отговаря за секциите ЗДДФЛ, ЗКПО и ЗДДС – с оглед към всяка една разпоредба да има нужните, но не повече ресурси (статии, становища, примери, указания на НАП или съдебна практика), за да може да се взима бързо и правилно професионално решение по всеки един възможен данъчен или счетоводен казус.

Водещ редактор е на една от работните групи за селекция, оценка, редакция и одобряване за публикуване в БАЛАНС.bg на професионални статии, становища и уроци.

Материали на Александър Бояджиев

филтър по вид:
абонамент