Veska Vasileva Veska Vasileva Потребител

Срок за регистрация на трудовата борсаДоговорът ми изтича на 31.07.2015г. Допускам, че заповедта ми ще бъде по чл.325, ал.1, т.1. От моя страна ще настоявам да бъде прекратен по чл.325, ал.1, т.3. В такъв случай, от кога влиза заповедта за прекратяване, от датата на 1-вата заповед или на втората по т.3.

Ще се забавят с оформянето на трудовота ми книжка, която ми е нужна за регистрация на трудовата борса. Какво следва в случай, че пропусна 7-дневния срок за регистрация?Отговори

 • Здравейте,
  Не разбрах защо цитирате две заповеди за освобождаване и въпреки всичко , заповедта влиза в сила от дата която е вписана в нея.
  При регистрацията /в 7 дневен срок - работни дни/ представяте само заповедта в Бюрото по труда от там в НОИ където за регистрацията ще ви трябва и трудовата книжка но мисля, че трудовата книжка може да се представи на по-късен етап.
  Поздрави ,
  В.Дадова
 • Понеже допускам,че ще ми връчат заповед за освобождаване по взаимно съгласие първоначално. Аз имам право да не я подпиша. Тогава би следвало да има и втора,която може би ще ми бъде връчена на по-късна дата.
 • За да коментирате е нужно да сте регистриран в системата

Свързани с Кодекса на труда

-->