Пенка Петкова Пенка Петкова Потребител

Изпълнение на запорЗдравейте!
При наложени 5 запора и при доброволно изпълнение към два от тях на обща стойност 100.00лв., получих ссъобщение от единия от ЧСИ, че нарежда за превеждане от работодателя ми за ежемесечни вноски, цитирайки тълкуването на чл. 446 ГПК. Същото е по повод изпратено известие за самите запори и доброволните плащания от моя страна.

Извън описаното, от началото на новата година, всеки ден ми звънят настоятелно за подписване на споразумение от една от банковите институции за опрощаване на дълга ми с 1/2, но тъй като съм работещ служител на минималната работна заплата за страната и впредвид на плащанията ми, сина ми - 11 годишен, самотна майка.

Имам ли права, които в момента се нарушават и какъв съвет бихте ми подали за отговор към  ЧСИ?Отговори

 • Здравейте,

  Без да се видят документите и при така неясно описана фактическа обстановка е много трудно да Ви бъде даден коректен и верен отговор.
  Не става ясно върху какво са наложени запори, от кой точно ЧСИ е получено "нареждане" - този, при който е платено доброволно или друг, какво съдържа това "нареждане", до кого е адресирано, във връзка с кое точно Ваше задължение - погасеното или някое друго, каква връзка има това, че имате самотна майка и 11-годишен син, както и че една от банките Ви била звъняла за предоговаряне на кредита.

  Поздрави,
  Йордан Костов
 • Здравейте,г-н Костов!
  Благодаря за вниманието и тъй като съм подала много кратка информация как мога да получа консултация от Ваша страна,съответно със всички документи,които изясняват случващото се?
  Очаквам Вашия отговор!

  С уважение:П.Петкова
 • За да коментирате е нужно да сте регистриран в системата

Свързани документи с ДОПК

-->