йорданка димова йорданка димова секретар

Как да процедирам при условие, че аз съм висшист, а заемам длъжност на среднистЗдравейте!

Работя от 7 години в едно предприятие като секретарка. През това време завърших задочно висше образование със специалност Публична администрация, което предполага, че мога да работя в сферата на Личен състав или Деловодство. При нас тези длъжности са заети, както следва: Личен състав - основно образование, Деловодство - среднист със съответните заплати не за образованието им, а за длъжността. Моята заплата е в размер, еднакъв с този на чистачките. Приложила съм в досието си диплома за висше образование и молба за преквалификация, но нищо за сега.

Моля за съвет - към кого да се обърна, след като ръководството не се застъпва за мен?Отговори

  • Здравейте.Нищо ново в НАШАТА България.Аз съм в същото положение с разликата,че висшите ми образования са няколко,но работя длъжност за среднист вече 4 години.През това време бяха повишени хора със средно образование,но мен-не.За себе си съм решила,че нещата няма да се оправят и си търся нова работа,за да си спася личното достойнство и да оправдая годините учене и знанията.Успех и смело напред.
  • Здравейте,

    Моят съвет е да говорите по този въпрос с работодателя си. В случай, че ви отговори, че няма подходяща позиция за вас ви съветвам да си потърсите друго работно място!
  • За да коментирате е нужно да сте регистриран в системата

-->