Стефан Петров Стефан Петров Потребител

Искане за представяне на документи от НАПЗдравейте,Днес получихме имейл от НАП с искане за представяне на документи с линк, който да отворя. Не сме отворили съответния линк от което би трябвало да следва, че не е започнал да тече 14 дневния срок за предоставяне на документи. Освен на служебния имейл от НАП са изпратили същия имейл до счетоводителя ни, който е упълномощен да подава декларации от името на фирмата. Счетоводителя от отворил линка от имейла и сега не знаем дали е започнал да тече този 14 дневен срок за предоставяне на документи.


Отговори

 • Здравейте, г-н Петров,

  Да, срокът е започнал да тече след като линка е активиран. Би следвало след отварянето на линка счетоводителят Ви да е получил втори имейл от НАП, който е автоматично генериран, който потвърждава отварянето на линка.

  С електронен подпис до сайта на НАП има поле, в което може да се види искането и там да се прикачат документите. В противен случай документите могат да се подадат и по други начини, но най - добре е да се свържете с данъчните служители на НАП.

  Моля, имайте предвид, че това е лично становище на автора и няма обвързващ характер.

  Поздрави,
  Недялка Куфарова
 • За да коментирате е нужно да сте регистриран в системата

Свързани документи с ДОПК

-->