Balans.bg е проект, създаден и поддържан от Kreston BulMar

Ние от Kreston BulMar вярваме, че ако споделяме знанието си с професионалната общност ще ставаме все по-добри, защото самото споделяне те кара да даваш всичко от себе си, за да не се изложиш. Убедени сме, че ако повече колеги последват нашия пример, заедно ще ставаме още по-добри и значително ще издигнем авторитета на счетоводната професия и оценката за счетоводния труд.

Затова ние създадохме и ще поддържаме проекта balans.bg и каним всички експерти и професионалисти в областта на счетоводството, данъците и работните заплати да споделят своите знания и опит, за да ставаме заедно все по-добри, все по-уважавани и все по-ценени.

Това с което започнахме, беше да систематизираме и представим цялото си практическо знание по данъци, счетоводство и работни заплати в такъв вид, че всеки който иска да навлезе в професията да го направи много бързо и лесно, а всеки работещ в професията, когато се сблъска с нещо ново – бързо и лесно да открие начина за неговото решаване.

До стартирането на проекта ние посветихме повече от три човекогодини и сме изключително горди и удовлетворени, че го направихме.

Надяваме се всички вие, които четете тези редове, да намирате balans.bg за нужен и полезен и да споделите в него вашите знания и опит, така както ние го направихме.


Kreston BulMar

За Kreston BulMar

Kreston BulMar е част от Kreston International, една от най-големите и авторитетни счетоводни и консултантски компании в света, с над 750 представителни офиси в над 100 държави, в които работят над 20 000 професионалисти.

След близо 20 години растеж Крестън БулМар вече е най-голямата счетоводна компания в България, символ на най-висок професионализъм, ангажираност, постоянен растеж и усъвършенстване, давайки максимална сигурност и ползи за своите клиенти.

В момента Kreston BulMar разполага с над 20 офиса в страната, над 200 души персонал и над 3 000 постоянни клиента.

Kreston BulMar e сертифициран по ISO 9001:2008 и ISO 27001:2005 (информационна сигурност), златен партньор е на Microsoft и ентърпрайз партньор на VMWare.Избрано от Редактора

Последно Добавени

Най

-->